Nieuws/Aktueel

 

SUMO WORSTELEN

Ivm het 25 jarige jubileum van Arashi werd er weer ouderwets een sumo kampioenschap van de Baronie georganiseerd voor de judoka's uit Breda en Oosterhout. Heel de maand april wordt meestal getraind voor het sumoworstelen, maar de laatste jaren werd er geen toernooi meer georganiseerd door de vele andere drukke activiteiten! Dit jaar pakte 11 jarige Garion Ullings uit Heusdenhout Breda de titel sumokampioen van de Baroniesteden Breda en Oosterhout!lees verder

 

VERA WANDEL 3e OP NK !

Zaterdag 7 april werd in het sportcentrum Leek in Groningen het Kampioenschap van Nederland tot 15 jaar gehouden. Na brons vorig jaar werd opnieuw een derde plaats behaald door Vera Wandel uit Raamsdonksveer. In het Duitsland stond Michael Pannekoek zondag op de Europacup van Berlijn. Klik hier voor meer.

 

24 MAART LUCHTKUSSENDAG

In 1993 startte judoschool Bliemer Arashi Sport met judo en jujutsu-lessen bij Sportcentrum Heijl. Inmiddels wordt er op 4 locaties in Breda en Oosterhout lesgegeven in judo, kidzzbudo, goshindo (jujutsu) en jeugdkickboksen van maandag tot zondag. Dit jaar bestaat Arashi (betekent Storm) al weer 25 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24 maart jl. was de Markkant sportzaal omgetoverd in een luchtkussenkermis voor een eerste activiteit. Lees verder...

 

VAKANTIES 2018

Meivakantie (2 weken) vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei
Zomervakantie vrijdag 6 juli t/m zondag 19 augustus

 

BELANGRIJKE DATA

 

12.05.2018: sluiting inschrijving 500 punten Terheijden [klik hier]

 

JUDO VOOR PAPA'S (EN MAMA'S)

Voor volwassenen is er genoeg uitdaging, maar de basis bij volwassenen is vaak om judo te leren (en later bestuderen) en te blijven oefenen. Onze judomeester Rinus staat nog meerdere keren per week op de mat, niet om te knokken, maar om zelf lekker te oefenen. Niet alleen om bij te blijven, maar ook om plezier te hebben met zijn collega’s en vrienden. Hij blijft er fit door en voelt zich daardoor ook lekker in zijn vel zitten!

Ook interesse? Pak deze kans om (weer) te starten, ook al heeft U totaal geen achtergrond. Wij bouwen rustig op. Ieder op zijn eigen niveau!!!

Seniorenjudo op dinsdag in Breda/Heusdenhout 20.30
Seniorenjudo op woensdag in Oosterhout/Markkant 19.50
Senioren extra training vrijdag in Oosterhout/Markkant 20.20

Senioren mogen heel de week vrij deelnemen! Als U al 2 kinderen op les heeft mag U GRATIS aansluiten!

 

ARASHI BIJ BREDA TV

Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=zBVeqzwnyY4
om het programma te zien wat over Arashi gemaakt is door Breda TV

 

KATA BOEK VAN RINUS BLIEMER

Voor de liefhebbers van de Judo-no-Kata en geïnteresseerden in het examen naar 6e dan judo bij de Judo Bond Nederland. Met inleiding van grootmeester Chris de Korte 9e dan.

klik hier voor meer info of om een bestelling te plaatsen

 

JUBILEUMBOEK

Voor wie geinteresseerd is: via deze link is ons jubileumboek te downloaden [1.482 KB] .

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel