Welkom bij Arashi

 

Judo (budo) is een prachtsport voor jong en oud, voor jongens en meisjes. Dat judo goed is voor de lichamelijke en mentale vorming is algemeen bekend. Voor kinderen is judo een gericht stoeispel, met bijzondere discipline, ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei. Zoals een zwemdiploma halen in Nederland verplicht is, zou enkele jaren jeugdjudo ook verplicht moeten zijn om onze jeugd een goede voorbereiding te geven op het leven! Judo/budo hoort bij je opvoeding!

Het filmpje hieronder is gemaakt door één van onze judoka's. Het laat mooi zien wat je na een paar jaar judoles allemaal al geleerd hebt.

 

 

Wacht niet tot de middelbare school. Geen ouder is blij met een ongelukkig kind, omdat het gepest wordt of buiten de groep valt. Voor jongens en meisjes is het belangrijk om stevig in hun schoenen te staan als zij naar de middelbare school gaan. De kennis en kunde van judo/budo en de samenhangende uitstraling, zelfverzekerdheid, maakt het leven in de tienerjaren een stuk makkelijker! Enkele jaren judo/budo-onderwijs kan een nuttige ondergrond zijn voor de rest van het leven! Arashi biedt pedagogisch judo, G-judo (mensen met lichamelijke en geestelijke beperkingen), KidzzBudo, jeugd-Kickboksen en PSD-weerbaarheid. Daarnaast zijn er voor jeugd, junioren, senioren en leraren speciale uren wedstrijdjudo en opleidingen voor de zwarte band en hoger. Ook vaders, moeders, senioren en leraren zijn wekelijks aktief bij Arashi.

Maatschappelijk biedt Arashi:
- stage plaatsen voor VMBO sportklassen,
- stageplaatsen voor CIOS en Sport en Bewegen MBO niveau 1 t/m 4
- maatschappelijke stages middelbare scholen
- samenwerking met de reclassering
- samenwerking kennismakingsportlessen met Breda-Aktief
- samenwerking kennismakingsportlessen met Oosterhout in Beweging

De dojo’s (oefenplaatsen) waar Arashi les geeft, mogen er zijn. Ze voldoen aan alle eisen en zijn erop gemaakt het leerproces zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen.
Kom gerust langs, maak een telefonische afspraak of gebruik ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

 

Lid worden van de JBN ? Klik hier. Ons aansluitnummer is: Bliemer Arashi Sport - D2SH74P (3255)
Spreekbeurt op school? Werkstuk maken? Klik hier

 


 

RECENTE PERSBERICHTEN

03 februari Tilburg Breda/Oosterhout - Brandon Valkenburg was goed voor brons op het 7e Kruikentoernooi van JudoKlub Tilburg in de Reeshof. In Vlaardingen won Vera Wandel opnieuw weer goud!
>>> klik hier voor meer

Kleuterjudo leeft in O'hout Wie heeft er nou nooit een blauwe maandag op judo gezeten? Iedereen toch! We weten dus hoe belangrijk een aantal jaren judotraining is voor onze kids. Vele kinderen hebben afgelopen jaren kennis kunnen maken met judo op school in Oosterhout. Op de basisschool De Zandberg bied men zelfs ieder jaar judo voor de groepen 3 en 4! Het begint voor de meesten al vanaf 4 jarige leeftijd met kleuterjudo op de verschillende Oosterhoutse judoscholen. Kom heel de maand februari GRATIS deelnemen!
>>> klik hier voor meer

januari 2019 Eindhoven - De judoka's uit Oosterhout en Breda van Bliemer Arashi Sport zijn het nieuwe jaar SUPER begonnen. Op de Open Nederlandse kampioenschappen te Eindhoven werd Vera Wandel voor de 2e keer kampioen en won Michael Pannekoek het brons in de -100 kg klasse! In Terheijden werden 4 gouden medailles gewonnen.
>>> klik hier voor meer

09 december Zevenbergen De judoka's van Bliemer Arashi Sport waren op het tweede 500 puntentoernooi van dit seizoen in Zevenbergen weer succesvol met 3x goud en een zilveren 400 puntenbeker voor Lex Vreijdenberger uit Oosterhout.
>>> klik hier voor meer

08 december Clubkampioenschappen Op zaterdag 8 december j.l. werden de 25e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka's van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. De gebroeders Mats en Martijn Smit ontvingen de sportprijs 2018! In Bremen werd Vera Wandel kampioen en de gebroeders Pannekoek wonnen goud en zilver in Den Helder.
>>> klik hier voor meer

23 september Reunie Groot Succes Zondagmiddag 23 sept. j.l. werd de reünie gehouden voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders en sponsors van judoschool Arashi. De aanleiding was het 25 jarige bestaan. In de Pub in de Klappijstraat kwamen een 70-tal judovrienden bij elkaar om terug te kijken naar de afgelopen 25 jaar en herinneringen op te halen.
>>> klik hier voor meer

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Welkom