29 oktober Lage Zwaluwe

13 x judogoud in Lage Zwaluwe voor Bliemer Arashi

Breda/Oosterhout - Zondag 29 oktober werd in Lage-Zwaluwe het 36e “500-puntentoernooi” gehouden door Judoclub Hirundo. Er werden door de judoka’s van Bliemer Arashi Sport 13 gouden, 6 zilveren medaille en 20 bronzen medailles gewonnen. Op de Flandres Open in België werd Vera Wandel kampioen! In St. Oederoden werd Michael Pannekoek 1e en pakte Quinten Vrieze het brons. Opnieuw veel succes voor deze judoka’s van Bliemer Arashi uit de Baroniesteden!

In de vroege ochtend startte het toernooi met 140 deelnemers, waarvan 39 van Arashi uit Oosterhout en Breda. In Lage-Zwaluwe wisten Martijn Smit, Gunnar van Hamburg, Brandon Valkenburg, Bram van Geffen, Tygo Dorresteijn, Rens van Damme, Dinant Broeken, Mats Rademaker, Senn Jongeneelen, Lisa van Trier, Luke Prinsen en Bram Bovë kampioen te worden! Tweede werden Damian Put, Ruben Schrauwen, Nadyn Jacobs, Ramon, Lex Vreijdenberger en Sem Simon. Luuk Prinsen won ook nog even zijn 400-puntenbeker. Tharijn Vreijdenberger won zijn 300 puntenbeker. Sem Simon en Niek Staps de 200 puntenbeker en de 100 puntenbeker was voor Pepijn Floor, Gunnar van Hamburg en Brandon Valkenburg. Fantastisch talent voor de toekomst! Op zondag op de Flandres Open in België werd Vera Wandel opnieuw kampioen met 3x winst! Zaterdag pakte Quinten Vrieze een 3e plaats met 2x winst in St. Oederode. Michael Pannekoek ging zondag op hetzelfde toernooi als een speer en werd ongeslagen kampioen. Broer Patrick kwam net niet op het podium.

Volgende week is Bliemer Arashi in de Scharen voor het Open Breda, De week erna in Zevenbergen en Den Haag. Voor de fanatieke wedstrijddeelnemers hebben we speciale wedstrijdtraining en voor de liefhebbers van weerbaarheid/zelfverdediging is er KidzzBudo in Breda en Oosterhout.

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden  >> 29 oktober Lage Zwaluwe