recente wedstrijden

Op dit deel van de site kunt u verslagen, uitslagen en foto's vinden van alle recente wedstrijden waar Arashi-leden aan hebben meegedaan.

 

15 oktober Try Out Op maandag 15 oktober werden in de herfstvakantie door judoschool Arashi in Teteringen in de Wim Cobben Dojo in gymzaal De Mandt voor de 13e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka's. Bliemer Arashi bestaat 25 jaar en had daarom supermooie prijzen geregeld voor de judokampioenen!
>>> klik hier voor meer

30 september 500 ptn Arashi In de gymzaal aan de Markkant in Vrachelen werd in het zilveren jubileumjaar de 42e ronde van het 500 punten judotoernooi georganiseerd door Bliemer Arashi Sport. Met deelnemers uit Breda (JV Haagse Beemden en Arashi), Teteringen (Arashi), Made (JC Made), Oosterhout (Arashi), Terheijden (Haragei), Zevenbergen (JVZ) en Lage-Zwaluwe (Hirundo) streden 170 deelnemers in 45 poules op zondag 30 september om de begeerde judopunten. In Made was Vera Wandel weer actief en succesvol!
>>> klik hier voor meer

03 juni Terheijden De judoka's uit Oosterhout en Breda van Bliemer Arashi Sport waren zondag 3 juni opnieuw met een groot deelnemersaantal aanwezig op het 500 puntentoernooi bij JV Haragei te Terheijden. De judovereniging Haragei had opnieuw bezit van de grote sportzaal in Cultureel centrum De Cour.
>>> klik hier voor meer

1 2 3 4   »

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> recente wedstrijden