19 november Clubkampioenschappen

Colin van Loon pakt sportprijs Bliemer Arashi !

Op zaterdag 19 november j.l. werden de 29e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Bliemer Arashi Sport. Colin van Loon ontving dit jaar de sportprijs. Bij de senioren werd Nick van Dullemen kampioen en bij de jeugd tot 15 jaar pakte Mats Rademaker voor de 2e keer de wisseltrofee.

De 29e clubkampioenschappen zijn opnieuw een supersucces geworden! Gelukkig was er nog een gaatje op zaterdagmiddag in de sportzaal aan de Markkant Oosterhout. Dit jaar dus twee maal het clubkampioenschap van Arashi, die van 2021 werd in het begin van 2022 gehouden ivm. met de lockdown vorig jaar december. De veertien jarige Mats Rademaker won de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Beau Duchemin. Hij deed dit met een prachtige worp/ippon nadat hij al 2 rondes gewonnen had! Tweede werd dus Beau Duchemin die in de halve finale Timo Soeters versloeg. Soeters werd hierdoor net als Colin van Loon derde! De Sportprijs 2022 werd uitgereikt aan Colin van Loon die naast het brons in de open klasse ook kampioen werd in zijn eigen klasse. Colin is een 8-jarige fanatiekeling die inmiddels een aantal jaren aan judo doet en inmiddels drie keer in de week komt trainen, waaronder de wedstrijdtraining op woensdag. Naast zijn sport inzet is hij een voorbeeld voor velen, omdat hij hard traint en zich altijd als een gentleman gedraagt. Een voorbeeld voor velen! Dit was een reden om dit jaar de Arashi sportprijs aan hem uit te reiken! De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 5 judomatten werd gestreden onder toezicht van leraren en assistenten.

Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Sam Klein (Boeimeer), Colin van Loon (Oosterhout), Lynn van Doorn (Zandberg), Jayden Meeuwesen (Boeimeer), Milan van Nispen (Heusdenhout), Sven Velthuis (Heusdenhout), Finn Cornelissen (Oosterhout), Harm de Rooij (Mati), Daley Post (Teteringen), Milou Bouwmeester (Mati), Noah vd. Berg (Oosterhout), Beau Duchemin (Oosterhout), Joshua Kannemeyer (Boeimeer), Wiert Vos (Westerpark) en Noah Pranger (Heusdenhout). Dankzij de sponsors was er voor alle deelnemers opnieuw een fantastische trofee. Voor foto’s en info over judo wedstrijdtraining, Goshindo/Jujutsu (weerbaarheid) en jeugdkickboksen in Oosterhout en Breda zie www.budokwaiarashi.nl en facebook! In december weer de 500 punten wedstrijden in Made en in het nieuwe jaar toernooien in Terheijden, Kaatsheuvel en Tilburg.

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Archief  >> 19 november Clubkampioenschappen