Exameneisen Arashi

Judo

Als men bij Arashi aanvangt met Judo draagt men een witte band met 2 rode slippen. Als men het “Ukemi” (valbreken) beheerst mogen de rode slippen verwijderd worden, men is dan witte band. Op weg naar de eerst volgende (2 kleuren geblokte) gekleurde band, moet men eerst een 1e en 2e slip behalen. Daarna volgt de weg naar een hele gekleurde band. Dus de tussenstappen gaan als volgt: 1e slip, 2e slip, geblokte band, hele band. Bij “Arashi” worden 3x per jaar examens afgenomen; rond november, maart en juni. Het examenboek met afbeeldingen zijn verkrijgbaar bij de Judomeester.

Leerlingen moeten weten dat examen doen een voorrecht is, geen recht !
De leraar heeft altijd het laatste woord of je klaar bent voor een hogere graduatie of niet. Neem het niet als vanzelfsprekend aan dat je goed genoeg bent voor een hogere graad. NIEMAND is zo goed!

Bij onze school is het volgende erg belangrijk voor promotie: goed kunnen samenwerken, veiligheid, juiste omgang met anderen, luisteren, opletten, kleding -en Judo-etiquette, hygiëne, conditie, techniek, aanwezigheid bij evenementen, persoonlijke instelling en genoeg maturen gemaakt hebben na het laatste examen. Judo is dus niet alleen wedstrijden maken en technieken leren, het is een manier van leven op en naast de Judomat.

Exameneisen voor Jujutsu en KidzzBudo verkrijgbaar op de les.

 

 

Bij een examen voor een hogere graad dient men alle technieken behorende bij eerdere examens ook te beheersen en zowel links als rechts kunnen demonstereren.

Klik hier of op het plaatje voor een schematisch overzicht van de exameneisen .

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Exameneisen Arashi