Budokan Rotterdam

Samenwerking met Budokan Rotterdam per april 2010

Bliemer Arashi Sport is met ingang van april 2010 officieel de samenwerking met Budokan Rotterdam aangegaan.
Budokan Rotterdam is een samenwerkingsverband van clubs (met De Korte uit Hoogvliet als belangrijkste), welke door de Judo Bond Nederland is aangesteld als steunpunt om faciliteiten te bieden aan Judoka's en trainers, en zo het Judo op een hoger niveau te brengen. Bij Budokan Rotterdam trainen o.a. Marhinde Verkerk, Edith Bosch, Elisabeth Willeboordse en voorheen Mark Huizinga!

Door de samenwerking is er voor Judoka's in West-Brabant een doorgaande lijn van jong talent tot wedstrijdtopper in de oudere leeftijden ontstaan. Via onze reguliere -en wedstrijdtrainingen èn de Talententrainingen van de JBN in Hoogvliet kunnen de echte talenten doorstromen naar de Budokan trainingen o.l.v Chris de Korte, Marjolein van Unen en Mark van der Ham.

Toelating tot de wedstrijdtrainingen o.l.v. Rinus Bliemer is vrij. Voor deelname aan de Talentrainingen o.l.v. Gé van den Elshout in Hoogvliet is plaatsing bij de eerste vier in het district en dus deelname aan het NK-15 een vereiste. De samenwerking zal naast deze trainingen ook betekenen dat Judoka's uitkomen in vertegenwoordigende Budokan Rotterdam en De Korte teams. Tevens zullen gezamenlijk trainingsstages in binnen -en buitenland worden gevolgd.

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> Budokan Rotterdam