25 oktober 19e Try-Out

19e Try-Out judo-wedstrijden Teteringen weer feest

Op de maandag in de herfstvakantie werd door judoschool Arashi in Teteringen in de Wim Cobben Dojo in gymzaal De Mandt voor de 19e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka’s met witte band.

Teteringen - Op het 19e Try-Out voor witte banden waren er 6 groepen gemaakt waar na een warming up alle kinderen de mat op kwamen om kennis te maken met echte judowedstrijden! Alle judoka’s waren van Arashi uit Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout, Zandberg, Boeimeer en Westerpark en het was fantastisch om de kleuters te zien proberen en winnen/verliezen. Omdat het heel gemoedelijk was in de zaal zonder geschreeuw en gejoel was het ook geen probleem om met verlies om te gaan. Iedereen had zijn best gedaan. Ervaring opdoen was het doel van deze avond in deze vakantie. Onbekend talent werd gezien en de hakbijlworpen en houdgrepen werden gretig geprobeerd. Kampioenen: Groep 1 Tobias vd Made 2e Owen de Graauw 3e Faber vd Velden Groep 2 Milan Somers 2e Jeffrey Wildhagen 3e Noah v Oorschot Groep 3 Sem Meskers 2e Emma de Graauw 3e Duuk Brouwer Groep 4 Jip de Vries 2e Thom Brenters 3e Jacky v Hoof Groep 5 Levi v Oorschot 2e Nant vd Bogaard 3e Luuk v Nieuwland Groep 6 Sem Holtman 2e Merle v Mierlo 3e Raf Leunisse. Dit weekend wordt de 28e Baronie Arashi Cup georganiseerd, waar na lange tijd weer uitgenodigde clubs aanwezig zijn.

In december staat het wintertoernooi in Gilze, de clubkampioenschappen en de volgende Try-out wedstrijden op programma. Arashi biedt judo, goshindo en jeugdkickboksen op 6 locaties in Oosterhout en Breda. Info voor oa. kleuter -en jeugdjudo zie facebook en www.budokwaiarashi.nl voor info.

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> wedstrijden (2021)  >> 25 oktober 19e Try-Out