24 oktober Try Out

Op de maandag in de herfstvakantie werd door judoschool Arashi in Teteringen in de Wim Cobben Dojo in gymzaal De Mandt voor de 20e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka’s met witte band.

Teteringen - Op het 20e Try-Out voor witte banden waren er verschillende groepen gemaakt waar na een warming up alle kinderen de mat op kwamen om kennis te maken met echte judowedstrijden! Na de demonstratie van enkele volwassen judoka’s en uitleg van de wedstrijden gingen de beginners van start. Alle judoka’s waren van Arashi uit Oosterhout, Teteringen, Heusdenhout, Zandberg, Boeimeer en Westerpark en het was fantastisch om de kleuters en jeugdjudoka’s te zien proberen en winnen/verliezen. Omdat het heel gemoedelijk was in de zaal zonder geschreeuw en gejoel was het ook geen probleem om met verlies om te gaan. Iedereen had zijn best gedaan. Ervaring opdoen was het doel van deze avond in deze vakantie. Onbekend talent werd gezien en de hakbijlworpen en houdgrepen werden gretig geprobeerd.

Uitslag: Groep 1 kampioen Sem Kuijpers 2e Diana Santos 3e Mick Meskers, Tobias vd Plas en Sam Speekenbrink. Groep 2 kampioen Lina Naalden 2e Sami Huijskens 3e Linde Peeters en Benjamin Papic. Groep 3 Kampioen Kadek Lo 2e Finn Boelhouders 3e Wiert Vos en Wessel Simons. Groep 4 Kampioen Boaz Donkers 2e Thiana Hooning 3e Keano Broeren en Sem Okoniak. Dit weekend wordt de 29e Baronie Arashi Cup georganiseerd. In november de clubkampioenschappen en in december de 500 punten wedstrijden in Made en de volgende Try-out wedstrijden op programma. Arashi biedt judo, goshindo en jeugdkickboksen op 6 locaties in Oosterhout en Breda. Info voor oa. kleuter -en jeugdjudo zie facebook en www.budokwaiarashi.nl voor info.

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Wedstrijdjudo  >> wedstrijden (2022)  >> 24 oktober Try Out