16 december Clubkampioenschappen

Loek Timmers pakt sportprijs Bliemer Arashi !

Op zaterdag 16 december j.l. werden de 30e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Bliemer Arashi Sport. Loek timmers ontving dit jaar de sportprijs. Bij de senioren werd Nick van Dullemen kampioen en bij de jeugd tot 15 jaar pakte Beau Duchemin de wisseltrofee.

De 30e clubkampioenschappen zijn opnieuw een supersucces geworden! De dertien jarige Beau Duchemin won de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Lennox van Hoof. Hij deed dit met een mooie beenhaak, waarna hij met een stevige houdgreep de wedstrijd beëindigde, nadat hij al 2 rondes gewonnen had! Tweede werd dus Lennox van Hoof die in de halve finale Daley Post versloeg. Post werd hierdoor net als Timo Soeters derde! De Sportprijs 2023 werd uitgereikt aan Loek Timmers. Timmers is een 11-jarige fanatiekeling die inmiddels een aantal jaren aan judo doet en inmiddels twee keer in de week komt trainen, waaronder de wedstrijdtraining op woensdag. Hij is een echte doorzetter! Een voorbeeld voor velen! Dit was een reden om dit jaar de Arashi sportprijs aan hem uit te reiken! De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van leraren en assistenten.

Ivm. met het jubileumjaar werden verschillende mensen in de bloemetjes gezet, te weten: Remco Sebregts (zwarte band/scheidsrechter en al jaren betrokken), John Oomen (trainer in Gilze, Made, Den Dungen en Schijndel, arbiter, collega en vriend van Arashi), Thijs van Dongen onlangs grootmeester 6e dan geworden en Wilma Tempelaars als drijvende kracht achter de schermen van Arashi. Dit jaar kwam er in het 30e jaar een 5e ERE-Lid van Arashi bij. Maurice van Os en zijn gezin is al meer dan 15 jaar betrokken bij bijna alle activiteiten van Arashi. Zelf inmiddels 3e dan judo helpt bij trainingen, toernooien, begeleiding, weegcommissie, administratie etc. Hij en zijn gezin vinden het een “moet” om te helpen als vrijwilliger bij de club waar je sport! We hopen de komende 30 jaar weer op zijn hulp te rekenen.

Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Estee Vermeire (Teteringen), Sem van Bijnen (Oosterhout), Bram Blom (Oosterhout), Mason Donkers (Heusdenhout), pepijn Bosch (Zandberg), Evi van Bekkum (Oosterhout), Duuk Brouwer (Oosterhout), Gijs Doorn (Oosterhout), Tijn Verstraten (Heusdenhout), Daley Post (Teteringen), Isaiah Rakic (Heusdenhout), Jens de Vries (Oosterhout), Colin van Loon (Oosterhout), Lynn van Doorn (Zandberg), Sven Velthuis (Heusdenhout), Daley Post (Teteringen), Beau Duchemin (Oosterhout) en Nick van Dullemen (Oosterhout).

Dankzij de sponsors was er voor alle deelnemers opnieuw een fantastische trofee. Voor foto’s en info over judo wedstrijdtraining, Goshindo/Jujutsu (weerbaarheid) in Oosterhout en Breda zie www.budokwaiarashi.nl en facebook! In januari weer de 500 punten wedstrijden in Terheijden en de Judo Bond Nederland toernooien in Kaatsheuvel en Tilburg.

 

 

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

sitemap

  |  

sponsoren

  |  

U bent hier:  >> Organisatie  >> Nieuws/Aktueel  >> 16 december Clubkampioenschappen